Referenciák

Az 1996. augusztusában alakult családi vállalkozás Frickné Csombók Anna tulajdonában áll és ügyvezetésével működik. A cégnév tudatos választás volt, egyrészt Csombók Anna cégtulajdonos vállalta nevét-személyét a vállalkozásban, másfelől az ELAN szó azt az elszántságot, hivatástudatot jelöli, mellyel a cég töretlenül végzi munkáját.

Irodánk Dunaharasztin, a Fő út 106-108-ban – a 2005-ben saját beruházásban épült az Anna-házban működik.

Vállalkozásunk fő tevékenységei az ingatlanközvetítés és ingatlanok építése, generálkivitelezés, ingatlanok bérbeadása, hitelközvetítés, hivatalos értékbecslés, lakberendezés, családi- és sorházak tervezése, energetikai szakvélemény készítése…minden, ami az ingatlanokról szól.

A vállalkozás tevékenységét főként Dunaharaszti, Taksony, Budapest IX., XVIII., XX., XXI., XXIII. kerületeiben, Majosháza, Délegyháza, Dunavarsány, Alsónémedi, Szigetszentmiklós, Tököl, Szigethalom, Érd, Diósd, Törökbálint vonzáskörzetében látja el, de számos eladó ingatlan kínálattal rendelkezik országszerte is.

2014-ben csatlakoztunk a GDN Ingatlanhálózathoz és azóta is dinamikusan fejlődik vállalkozásunk.

Diplomás és szakképzett munkatársaink angol, német nyelven beszélnek, így külföldi ügyfeleink kiszolgálása is gördülékeny.